Privacy Policy

Persondatapolitik

 

Generelt

Denne persondatapolitik er gældende for evrry.dk. Når du besøger vores hjemmeside eller køber varer fra vores shop, behandler vi personoplysninger om dig som beskrevet nedenfor.

 

Beskyttelse af dit privatliv er meget vigtigt for evrry. Vi indsamler og anvender udelukkende dine personoplysninger inden for rammerne af den danske databeskyttelseslovgivning og eu’s databeskyttelsesforordning nr. 2016/679 (GDPR), som er inkorporeret i dansk lovgivning. Når vi anvender betegnelser som ”personoplysninger”, ”behandling”, ”dataansvarlig” og ”databehandler”, har disse betegnelser den betydning, der er angivet i databeskyttelseslovgivningen.

 

Hvilke oplysninger, til hvilket formål og på hvilket grundlag?

Oplysninger vedrørende dit køb: når du køber varer eller tjenesteydelser på vores hjemmeside www.evrry.dk eller fra vores showroom, behandler vi de personoplysninger, som du giver til os, såsom dit navn, dine kontaktoplysninger (herunder adresse, e-mailadresse og telefonnummer) samt betalingsoplysninger. Vi indsamler og behandler disse oplysninger for at kunne levere varer og tjenesteydelser til dig, behandle returvarer og administrere din konto på vores hjemmeside (såfremt du har oprettet en konto).

 

Oplysningerne behandles dels, fordi det er nødvendigt for at opfylde en aftale med dig, og dels fordi det er nødvendigt for at forfølge vores legitime interesse i at kommunikere med dig på en effektiv måde og for dermed at kunne yde service på højeste niveau til vores kunder.

 Selvom vi ikke baserer denne behandling på dit samtykke, kan du til enhver tid kontakte os, såfremt du har spørgsmål, og du kan anmode om, at vi standser vores behandling af dine personoplysninger. Se nærmere herom nedenfor.

 

Cookies

Evrry indsamler og analyserer oplysninger om anvendelse, trafik og aktivitet på evrrys hjemmeside. Det omfatter din ip-adresse, browsertype (chrome, internet explorer osv.), styresystem (windows osv.) Når du anvender vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies. Dette indebærer behandling af personoplysninger, hvilket er baseret på dit samtykke, som til enhver tid kan tilbagekaldes.

Direkte markedsføring baseret på dit samtykke: såfremt du har givet dit samtykke hertil, kan vi anvende din e-mailadresse og dit telefonnummer til at sende dig nyhedsbreve og markedsføringsmateriale, som er tilpasset dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os som angivet nedenfor eller ved at afmelde det nyhedsbrev, du modtager fra os.

 

Hvem deler vi dine oplysninger med

Vi deler ingen af dine oplysninger, navn, email, adresse osv.

 

Overførsel af dine oplysninger

Vi lagrer dine personoplysninger på servere, som er sikkert placeret inden for EU. Alle vores databehandlere er underlagt strenge fortrolighedsforpligtelser vedrørende dine personoplysninger.

 

Opbevaring og sletning

Evrry sletter dine personoplysninger, når alle formål for den pågældende behandling af personoplysninger er opfyldt, og når sletning er tilladt i henhold til gældende lovgivning.

Eksempelvis sletter vi oplysninger angående din profil, når en konto slettes, mens oplysninger om kontaktpersonen for kontoen og fakturaoplysninger opbevares i fem år, så vi kan håndtere fremtidige forespørgsler og overholde gældende regnskabslovgivning. Vi sletter eller anonymiserer oplysninger om dine købte varer efter fem år fra købstidspunktet, medmindre du har oprettet dig som bruger og valgt at gemme din købshistorik der.

 Du kan anmode om adgang til eller sletning af dine personoplysninger via vores hjemmeside eller ved at kontakte os som beskrevet nedenfor.

 

Dine rettigheder

Du har ret til efter anmodning at få indsigt i de personoplysninger, som vi opbevarer eller på anden vis behandler om dig. Du har ligeledes retten til at få berigtiget eventuelle urigtige personoplysninger, og under visse omstændigheder har du ret til at begrænse vores behandling af dine personoplysninger eller kræve, at vi sletter dine personoplysninger. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, som danner grundlag for behandlingen af dine personoplysninger (som beskrevet ovenfor), uden at dette påvirker lovligheden af den behandling, som blev baseret på samtykke før tilbagekaldelsen af dette.

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, og i henhold til EU's databeskyttelsesforordning 2016/679 (GDPR) kan du bede om at modtage dine personoplysninger i et struktureret og almindeligt anvendt format, således at personoplysningerne nemt kan overføres til dig eller en anden dataansvarlig valgt af dig (dette kaldes for ”dataportabilitet”).

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, opfordres du til at kontakte os. Eventuelle henvendelser herom bedes fremsendt som angivet ovenfor i denne persondatapolitik. Vi oplyser dig samtidig om, at du i henhold til lovgivningen er berettiget til at indgive en klage til datatilsynet.

 

 

Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål til denne persondatapolitik, kan du kontakte os her:

Evrry.dk

Stockholmsgade 23

2100 København Ø

Phone + 45 35 36 37 22

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mon-Fri 10-16